Lekfull barn- och familjefotografering utomhus i naturligt ljus

– passar de lite större barnen och familjer –

Det finns så mycket spring i benen och det är så härligt att få fånga det precis i nuet, när det händer och det händer nu.

Låt oss leka tittut mellan träden i skogen, ta en picknick på en härlig filt eller varför inte ta en uteritt med käpphästen.

Skapa minnen som varar länge genom att fotografera ditt barn ute i den härliga naturen och i det naturliga ljuset.

En utomhusfotografering gör det möjligt att få fina livfulla och genuina bilder.


Under lekfulla former får ditt barn och hela familjen olika uppdrag och lekar att utföra under själva fotograferingen och på så vis skapar ni fina minnen och får samtidigt fina avslappnade bilder.

Tillsammans skapar vi, förutom fina foton, en hel upplevelse som ni kan minnas tillbaka till när bilderna sedan hänger på väggen. Tänk att få mötas varje morgon av en vägg full av kärlek.

Mycket bra bemötande, duktig på det hon gör, har det där lilla extra och jättebra med barn, hon fångade vår 3-årings uppmärksamhet på ett väldigt bra sätt! Jättefina bilder och en rolig upplevelse.
– Tobias Olsson –


Tycker ditt barn om att röra på sig och upptäcka saker?

Då är utomhusfotograferingen väldigt bra eftersom det finns mycket plats i naturen jämfört med den lilla studion. Här finns det möjlighet för spring och bus – varför sitta still när det finns möjlighet att springa och upptäcka saker istället? Tillsammans leker ni fram de fina avslappnade ögonblicken.

Under denna fotografering skapas roliga minnen tillsammans med hela familjen. Att fotograferas utomhus ger möjlighet till att hela familjen får chans att fastna på bild. Enskilda foton, syskonfoton och hela familjen fotas, allt under lekfulla former.
När uppdragen och lekarna är avklarade är det dags för belöning och medaljutdelning. Då finns det oftast lite tid för bara dig och din partner att fångas på fina foton tillsammans.

När du bokar en fotografering så ingår en designkonsultation där vi pratar om fotograferingen och lär känna varandra för att fotograferingen skall bli så rolig som möjligt. Vi har ett möte en till två veckor innan det bokade fotodatumet och denna konsultation kan ske online eller fysiskt.


Det finns många fina platser att fotografers på och jag har flera favoriter. Under vårt möte bestäms plats och om det är någon särskild rekvisita som är önskvärd. Genom att ställa lite olika frågor så lär jag känna dig och din familj för att sedan kunna planera fotograferingens lekar och uppdrag.

Läs mer om hur en fotografering går till här.


Det behöver inte bara vara barn med spring i benen som fotas på en utomhusfotografering.

Det passar även de mindre barnen och det blir väldigt fina familjefoton i naturen.

”Fantastiskt fina bilder på vår familj där våra önskemål och tankar tillsammans med fotografen blev till härliga höstbilder i naturen. Så roligt att också få föreviga vår släkt i fina generationsbilder”
– Marie Hallgren –