Lekfull barn- och familjefotografering utomhus i naturligt ljus

– passar de lite större barnen och familjer –

Det finns så mycket spring i benen och det är så härligt att få fånga det precis i nuet, när det händer och det händer nu.

Låt oss leka tittut mellan träden i skogen, ta en picknick på en härlig filt eller varför inte ta en uteritt med käpphästen.

Skapa minnen som varar länge genom att fotografera ditt barn ute i den härliga naturen och i det naturliga ljuset.

En utomhusfotografering gör det möjligt att få fina livfulla, genuina bilder på ditt barn och hela familjen.

Under fotograferingen ger jag er uppdrag och lekar som barnen för sig, eller ni som familj, tillsammans får lösa och på så vis får vi fina avslappnade bilder.

Tillsammans skapar vi inte bara fina foton utan en upplevelse som ni kan minnas tillbaka till när produkterna sedan hänger på väggen

Mycket bra bemötande, duktig på det hon gör, har det där lilla extra och jättebra med barn, hon fångade vår 3-årings uppmärksamhet på ett väldigt bra sätt! Jättefina bilder och en rolig upplevelse.
– Tobias Olsson –

Utomhusfotograferingen är väldigt bra när ditt barn vuxit ur den lilla studion och inte längre är så still utan tycker att det är mycket roligare att springa runt och undersöka och upptäcka saker runtomkring sig.
Vi leker fram de fram de fina avslappande ögonblicken.

Under denna fotografering kan vi skapa roliga minnen tillsammans med hela familjen.
Att fotograferas utomhus gör så att hela familjen får chansen att fastna på bild.
Vi tar enskilda foton, syskonfoton och med hela familjen, allt under lekfulla former.
När uppdragen och lekarna är avklarade är det dags för belöning och medaljutdelning.

När du bokar en fotografering så ingår en designkonsultation där vi träffas en till två veckor innan det bokade datumet för att prata igenom fotograferingen. Denna konsultation kan även ske online.


Vi bestämmer vilken plats vi skall vara på och om det är någon särskild rekvisita vi ska använda. Vi lär känna varandra och genom att jag ställer olika frågor till er så vet jag sedan hur jag skall planera fotograferingens lekar och uppdrag. Läs mer om hur en fotografering går till här.


Det behöver inte bara vara barn med spring i benen som fotas på en utomhusfotografering.

Det passar även de mindre barnen och det blir väldigt fina familjefoton i naturen.

”Fantastiskt fina bilder på vår familj där våra önskemål och tankar tillsammans med fotografen blev till härliga höstbilder i naturen. Så roligt att också få föreviga vår släkt i fina generationsbilder”
– Marie Hallgren –