Barn- och familjefotografering utomhus i naturligt ljus

– passar de lite större barnen och familjer –

Det finns så mycket spring i benen och det är så härligt att få fånga det precis i nuet, när det händer och det händer nu.

Låt oss leka tittut mellan träden i skogen, ta en picknick på en härlig filt eller varför inte ta en uteritt med käpphästen.

Skapa minnen som varar länge genom att fotografera ditt barn ute i den härliga naturen och i det naturliga ljuset.

”Korten är så fina! Din redigering är magisk Karin och resultatet blir väldigt härligt och spontant!”
– Elin Ahltin –

En utomhusfotografering gör det möjligt att få väldigt fina livfulla bilder på ditt barn. Här finns gott om plats att springa runt bland träd och buskar.
Kanske hittar vi ett gammalt hus som kan bli en fin bakgrund eller ett knotigt träd som vi kan undersöka tillsammans.

Utomhusfotograferingen är väldigt bra när ditt barn vuxit ur den lilla studion och inte längre är så still utan tycker att det är mycket roligare att springa runt och undersöka och upptäcka saker runtomkring sig.

Under denna fotografering kan vi skapa roliga minnen tillsammans med hela familjen. Att fotograferas utomhus gör så att hela familjen får chansen att fastna på bild. Vi kan ta enskilda foton, syskonfoton och med hela familjen.
Vad sägs om att kanske börja fotograferingen med en picknick i det gröna tillsammans med en korg full av nybakade bullar från Södergårdens Vedugnsbageri

När du bokar en fotografering så ingår en designkonsultation där vi träffas en till två veckor innan det bokade datumet för att prata igenom fotograferingen. Denna konsultation kan även ske online. Vi bestämmer vilken plats vi skall vara på och om det är någon särskild rekvisita vi vill använda.

”Fantastiskt fina bilder på vår familj där våra önskemål och tankar tillsammans med fotografen blev till härliga höstbilder i naturen. Så roligt att också få föreviga vår släkt i fina generationsbilder”
– Marie Hallgren –

Händer som har varit med i många år, som har jobbat länge och små små fingrar på samma bild. Ett vackert sätt att föreviga flera generationer i ett fotografi.