Om din fotograf Karin Nygren

– specialiserad på mjölkbad –

Nyfiken, glad, social och målmedveten är ord som kan beskriva mig.

Gillar det mesta som har med vatten att göra, åker mer än gärna på skidsemestrar men har aldrig testat på vattenskidor. En dröm är att någon gång få simma med delfiner.

Du ser mig ofta i plagg med färgen rosa i olika nyanser.

Är väldigt barnkär och har arbetat med bebisar och små barn i många år.

Jag specialiserar mig på små barn både i studio och utomhus

Att få fram fina naturliga foton i rörelse är något som jag brinner för. Det måste inte alltid vara positionerat och stelt i bilderna. Det skall vara roligt att bli fotograferad och glädjen skall kunna återspeglas i bilderna som du sedan får som produkt.

När vi träffas för en fotografering så busar vi och leker tillsammans och på sätt skapar vi fina minnen i form av foton som blir härliga produkter i ert hem.

När jag hörde talas om mjölkbad föll allting på plats

I nästan 25 år har jag som simlärare instruerat barn i olika åldrar i vattenkunskap och, under dessa år även 13 år som babysimsinstruktör, utbildat föräldrar i hur de kan få sina barn tryggare och säkrare i vatten.

Jag är väldigt barnkär som person och har så länge jag kan minnas fotograferat. Det har varit det mesta som fastnat framför kameran men under senare tid är det mer och mer barnfamiljer. När jag hörde talas om mjölkbad så visste jag att det var något som jag vill erbjuda just dig då det är så mycket av mig som speglas i det – busa, bada och små barn, allt på samma gång. Det kan ju inte bli bättre.

Att få möjligheten att fotografera just ditt barn känns fantastiskt spännande och du kan känna dig trygg, lugn och säker och veta att jag har lång erfarenhet av barn.

Fotograferar i studion, hemma i Sjuntorp och utomhusfoton i Sjuntorp, Trollhättan med omnejd, efter överenskommelse.

Jag ser framemot att träffa dig och din familj!