Hur går en fotografering till?

– Din fotoupplevelse med Karin Nygren –

Vi börjar med en designkonsultation

När du har bokat en tid för fotografering hos Fotograf Karin Nygren bokar vi även in en tid för designkonsultation, innan tillfället för fotograferingen. Vid detta tillfälle träffas vi hemma hos dig eller om det passar bättre, hemma hos mig. Vi kan även ta mötet online, på olika sätt.

Här har vi nu möjlighet att prata igenom fotograferingen, vilken typ av fotografering ska vi göra; är det nyfödd, porträtt med mjölkbad och kanske blommor eller bullar, vilken rekvisita vill vi använda. Skall fotograferingen vara utomhus så bestämmer vi plats.
Jag hjälper dig gärna kring valet av kläder till fotograferingsdagen.

För att vi tillsammans skall kunna skapa en riktigt härlig upplevelse pratar vi om vad ert syfte är och vad ni vill få ut av fotograferingen.

Dagen för fotograferingen

Har du bokat en fotografering i studion för porträtt och mjölkbad eller utomhus så kan du räkna med att det tar ungefär en och en halv till två timmar. Är det en nyföddfotografering tar det längre tid och du bör räkna med minst tre timmar.

När du och ditt barn kommer till studion har jag förberett med den rekvisita vi kommit överens om och vi börjar alltid att fotografera vanliga porträttfoton. Vi tar först några utan rekvisita och sedan med. Det finns även möjlighet till något klädbyte om du vill det.

När vi känner oss nöjda så avslutar vi vår fotografering med ett härligt och busigt mjölkbad där ditt barn får chans att plaska och upptäcka den härliga mjölken.

Efter fotograferingen bokar vi in en träff för bildbeställning där du och din partner får se alla foton och har möjlighet att välja bilder och produkter.

På bildvisningen får ni i lugn och ro se ett vackert bildspel på alla foton och därefter går vi igenom varje bild för sig så att ni kan bestämma vilka foton och produkter ni vill ha i ert hem.

Under bildbeställningen väljer ni vilket bildpaket som passar just er. Det går även att beställa till ytterligare produkter utöver innehållet i paketen.
Priser kommer inom kort ut på hemsidan.

Dessa fantastiska handgjorda fotoblock i trä ingår i ett av bildpaketen som du kan välja.

Läs om de olika fotograferingarna