Din kommande nyföddfotografering

– för det lilla barnet, 5-14 dagar gammal –

Den magiska känslan av en liten nyfödd människa, skapad av två som blir ett tillsammans. Fånga den i form av foton.

Ditt lilla barns fina kropp, håret, fötterna, tårna, händerna, allt så fint skapat, av dig och din partner.

Känslan av ditt lilla barn, så litet och mjukt, fånga den på ett underbart vackert sätt genom att fotografera när ditt barn är alldeles nyfött.

Nyföddfotograferingen görs när barnet är mellan cirka 5 och 14 dagar. Det är då barnet sover som mest under dagen och vi kan få fina harmoniska sovbilder på barnet.

När du bokar en tid så ingår alltid en designkonsultation där vi träffas en till två veckor innan den bokade tiden och går igenom varje steg i fotograferingen. På så sätt kan du känna dig trygg i att du vet precis vad som kommer ske, redan innan fotograferingen.

För att ditt barn skall känna sig tryggt och lugnt har vi många timmar på oss på denna fotografering. Vi avsätter god tid, räkna med att vara i studion minst tre timmar.

”Du har verkligen gett allt det senaste året för att ge dina kunder en så fin upplevelse och vi tycker hela ditt koncept verkligen utstrålar dig och din personlighet. Kunden får ett fantastiskt bemötande och en otroligt fin upplevelse hos dig. Du har dessutom hittat din nisch som passar dig så otroligt bra. Din grafiska profil och dina trycksaker samt hemsidan ger ett väldigt fint helhetsintryck och dina bilder är fantastiska kundbilder som håller en hög nivå. Du är godkänd att bli certifierad hos Fotoakademien.”
-Bedömare: Karin Linde, Jenny Puronne, Gabriella Soutine

Studion är i mitt hem och precis intill studiorummet har vi ett fantastiskt mysigt rum med gröna palmer på väggarna och stjärnhimmel där det går utmärkt att du sitter och matar och får ditt barn till ro inför fotograferingen.

Nyföddfoton kan tas med kläder på, men oftast tar vi utan kläder. Vi använder fina filtar, någon accessoar som en stickad eller virkad mössa eller liknande. Ljusa färger är fint, så som beige, ljust blått, gammelrosa eller liknande.

Den fina sängen som är tillverkad i björk, är väldigt populär att använda som rekvisita till fotograferingen. Den är egentillverkad av Evelina Uhlin här i Sjuntorp. Utöver sängen finns även olika resväskor, korgar och hinkar.
Ett underbart lammskinn där lammet har bott i Upphärad finns att tillgå.

Ditt barn har levt nio månader i varmt vatten, inne i magen.
Att komma ner i varmt vatten är helt naturligt för barnet.


Vi avslutar fotograferingen i ett varmt, skönt mjölkbad med fina blommor.


Mjölken kommer från det lokala gårdsmejeriet i Upphärad och blommorna från lokala floristen i Sjuntorp
.