Mjölkbadsfotografering med porträtt i studio

passar ditt barn mellan 6-9 månader

Tänk att få spara det där fina, speciella leendet, i form av en fin tavla, som du kan spara på väggen och titta på varje dag, eller i ett fint album.

När ditt barn har lärt sig att sitta stadigt själv passar det utmärkt att komma på besök till studion.

Föreviga det där fina, busiga leendet, hårlockarna och de fina fingerfärdiga fingrarna.

Ditt barn får avsluta fotograferingen med ett härligt varmt mjölkbad och plaska så mycket det går.

”Karin är så fantastiskt duktig” Hon har ett fantastiskt öga för alla detaljer och skapar fotografier som är helt magiska. Fotovisning och leverans var också långt över förväntan, väldigt lyxigt och otroligt bra service. Vi valde fotografering i studio med mjölkbad och fick bilder vi inte kunde drömma om!
-Idha Mattsson

När ditt barn har blivit lite större och lärt sig att sitta stadigt själv är det en utmärkt tid att komma till studion för att ta porträttfoton. I studion finns det fina träbakgrunder som gör att dina foton kommer se naturliga ut och du upplever känslan av att vara någon annanstans än i en studio.

Denna fotografering passar ditt barn mellan 6-9 månaders ålder, innan barnet bestämmer att det är dags att börja promenera iväg eller resa sig.

Även om det är fint med barnet i studion för sig självt, så finns det en mängd olika rekvisita att välja bland, som gör att du får varierade bilder. När vi träffas på designkonsultationen, som sker en till två veckor innan fotograferingen och som ingår i alla mina fotograferingar, väljer vi ut några olika rekvisita som ni gillar.
Kika i galleriet för att se en del av det som finns att välja bland.

Den fina lammfällen, där lammet har vuxit upp i grannbyn, är varm, mjuk och skön att sitta eller ligga på. Ett hjärta i bakgrunden, där färska snittblommor från den lokala blomsterhandeln, förhöjer upplevelsen och känslan i dina bilder.

Vi börjar alltid att ta vanliga porträttfoton med den rekvisita som valts under designkonsultationen och vi kan hinna med ett till två klädbyten.


När vi känner oss nöjda med de vanliga fotona går vi på den stora höjdpunkten med fotograferingen – själva mjölkbadet.

Mjölken som används i badet är lokalproducerad av Nyckleby gårdsmejeri i Upphärad. Vattnet och mjölken värms till en behaglig temperatur så att ditt barn inte fryser samt att det är varmt i luften i studion.

Det blir väldigt fint med blommor i badet och även som rekvisita runt om, men det är inget måste att ha blommor, det går bra med frukter, bullar eller bakelser, kanske har du ett eget bra förslag på tema att använda till ett mjölkbad.

”Bullarna blev en riktig hit för vår minsting och vi fick härliga bilder i ett bad av mjölk.
– Marie Hallgren –

Nybakta bullar och mjölk – finns det något godare?

”En fantastisk fotograf som snabbt blev kompis med min blyga 1-åring. Superfina, unika bilder.
– Camilla Andersson –