Porträttfoton i studion med mjölkbad

passar ditt barn mellan 6-9 månader

Tänk att få spara det där fina, speciella leendet, i form av en fin tavla, som du kan spara på väggen och titta på varje dag, eller i ett fint album.

När ditt barn har lärt sig att sitta stadigt själv passar det utmärkt att komma på besök till studion.

Föreviga det där fina, busiga leendet, hårlockarna och de fina fingerfärdiga fingrarna.

Ditt barn får avsluta fotograferingen med ett härligt varmt mjölkbad och plaska så mycket det går.

När ditt lilla barn har blivit lite större och lärt sig att sitta stadigt själv är det en utmärkt tid att komma till studion för att ta porträttfoton. I studion finns den fina träbakgrunden som gör att dina foton kommer se naturliga ut och du upplever känslan av att vara någon annanstans än i en studio.

Denna fotografering passar ditt barn mellan 6-9 månaders ålder, innan barnet bestämmer att det är dags att börja promenera iväg.

Även om det är fint med barnet i studion för sig självt, så finns det en mängd olika rekvisita att välja bland, som gör att du får varierade bilder. När vi träffas på designkonsultationen, som sker en till två veckor innan och ingår i alla mina fotograferingar, väljer vi ut några olika rekvisita.
Kika i galleriet för att se en del av det som finns att välja bland.

Den fina lammfällen, där lammet har vuxit upp i grannbyn, är varm, mjuk och skön att sitta eller ligga på. Ett hjärta i bakgrunden, där färska snittblommor från den lokala blomsterhandeln, förhöjer upplevelsen och känslan i dina bilder.

Vi börjar alltid att ta vanliga porträttfoton med den rekvisita som valts under designkonsultationen och vi kan hinna med ett till två klädbyten.
När vi känner oss nöjda med de vanliga fotona går vi på den stora höjdpunkten med fotograferingen – själva mjölkbadet.

”Bullarna blev en riktig hit för vår minsting och vi fick härliga bilder i ett bad av mjölk.
– Marie Hallgren –

Nybakta bullar och mjölk – finns det något godare?

Väljer du mjölkbad med bullar så hämtar jag rykande färska bullar från Södergårdens Vedugnsbageri, här i Sjuntorp
Mjölken och vattnet håller en temperatur mellan 37-39 grader och är skönt att sätta sig i. Vi använder så mycket lokalproducerat som går och mjölken som används kommer från Nyckleby gårdsmejeri i Upphärad.